Dag van de duurzaamheid

Bij !pet projectinrichters zit duurzaam zijn in de genen

Maandag 10 oktober was de dag van de duurzaamheid. Een dag waarop duizenden duurzaamheidsinitiatieven van zich laten horen. De boodschap is simpel, duurzaamheid loont! Samen zorgen we ervoor dat de aarde niet uitgeput wordt, we houden rekening met de behoeften van toekomstige generaties en dragen bij aan een evenwichtige welvaartsverdeling tussen mensen wereldwijd.

Bij !pet projectinrichters zit duurzaam zijn in de genen. Zo passen we duurzaam geproduceerde producten en materialen toe in de inrichtingen die we voor onze klanten mogen ontwerpen. Neem bijvoorbeeld de Felt stoel van Vepa. De stoel, vervaardigd van 60 gerecyclede PET-flessen is niet alleen duurzaam, hij ziet er ook prachtig uit!

Circulaire economie

Bent u toe aan een nieuwe duurzame werkomgeving, wilt u volledig ontzorgd worden en vindt u duurzaam gebruik waardevoller dan eigendom? Wij leveren onze bijdrage aan de circulaire economie door uw nieuwe inrichting geheel circulair te leveren en na de gebruiksperiode retour te nemen voor een tweede leven.

Groene logistiek

Naast duurzaam geproduceerd meubilair leveren wij een breed scala aan second life meubilair en refitten we bestaand meubilair. Zo zorgen we ervoor dat de afvalberg een stukje kleiner wordt. Maar, wij gaan verder. Naast het leveren van duurzame producten ontzorgen wij onze klanten met ons groene logistieke Reversed Logistics programma. We helpen onze klanten een nieuwe bestemming te vinden voor overtollig meubilair dat dikwijls verdwijnt onder de trap of erger nog, zijn weg vindt naar de afvalberg. Volstrekt onnodig, door gebruik te maken van dit programma wordt voorkomen dat nieuw meubilair wordt aangeschaft en krijgt het meubilair, al dan niet gerefit, een tweede, derde of misschien wel vierde leven. Duurzaam én kostenbesparend.

Bij !pet projectinrichters is duurzaamheid geen holle frase. Wij staan niet één dag per jaar stil bij duurzaamheid, maar passen het elke dag toe. Concreet, met daden. Wilt u weten wat !pet voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!