!pet projectinrichters voegt producten van 50|50 Wood toe aan haar assortiment

!pet projectinrichters voegt producten van 50|50 Wood toe aan haar assortiment; een uniek project van het Leger des Heils. Projectinrichting gaat naast kennis van werkprocessen en logistieke aanpak vooral om beleving, inleving en het bieden van toegevoegde waarde aan uw organisatie. Daarbij hechten wij veel waarde aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord inrichten.

50|50 Wood draait om mensen. Om mensen en om hout. 50|50 Wood gelooft dat elk mens een plek in de samenleving verdient. Bij het Leger des Heils helpt men cliënten om hun leven op orde te krijgen. Bij 50|50 Wood geven zij dat leven weer invulling. Ze ontdekken hun talenten. Ze doen werkervaring op en ontwikkelen structuur. Op die manier bouwen ze niet alleen aan meubels, maar ook aan hun toekomst.

Bij 50|50 Wood worden meubels gemaakt. Mooie meubels, die tegen een stootje kunnen. Maatwerk als u dat wilt. U haalt kwaliteit in huis. Maar u doet meer dan dat. U geeft mensen hun leven terug.

Wat u daarvoor terugkrijgt? Handgemaakt meubilair waar u blij van wordt. Robuuste meubels die volledig naar uw smaak kunnen worden aangepast. Hout met een verhaal. Bijvoorbeeld de tafel van Reindert, of de staande lamp van de Kromme, een robuuste lamp van Wilchert. Niet zomaar willekeurig gekozen namen, maar namen van echte mensen. Mensen die dankzij het 50|50 Wood project van het Leger des Heils hun leven weer op de rit hebben gekregen.

U bent van harte welkom in onze showroom om het meubilair van 50|50 Wood te proberen. Wij vertellen u graag het verhaal.