Identiteit geven aan ruimte!

Bij !pet draait project- en kantoorinrichting om meer dan de levering van een bureaustoel of (thuis)werkplek. Dat doen we óók, maar projectinrichting gaat naast kennis van werkprocessen en logistieke aanpak vooral om beleving, inleving en het bieden van toegevoegde waarde aan uw organisatie.

Wij concentreren ons dan ook op het ontwerpen van interieurs die niet alleen passen bij uw identiteitsdoelstellingen, maar die deze versterken. Samen met u ontwikkelt !pet een visie, waaruit een idee ontstaat dat de essentie van uw organisatie weerspiegelt. Wat wilt u bereiken bij uw medewerkers, uw bezoekers, uw klanten? Hoe wilt u overkomen? Uw inrichting geeft hierop een antwoord. Wij wisselen graag met u van gedachten over mogelijke oplossingen en kunnen u vele voorbeelden laten zien. Een zorgvuldige analyse resulteert altijd in een oplossing die past bij uw visie. Samen gaan we voor een inspirerende werkomgeving. Wij blinken niet alleen uit in creativiteit, wij kunnen u tevens uitstekend informeren over ergonomie, duurzame producten, het nieuwe werken of de healing environment. Onder onze referenties vindt u diverse voorbeelden.

Daarbij hechten wij veel waarde aan duurzaam inrichten, hoe gaat u om met uw bestaande meubilair? Met onze brede kennis van logistiek en duurzaam meubelmanagement kunnen wij u ook op dit gebied geheel ontzorgen.

!pet is een onafhankelijk merkenhuis. In onze unieke en eigenzinnige showroom van 4000m2 inspireren wij u graag. U vindt er de nieuwste trends, klassiekers die niet mogen ontbreken en dé oplossing die uw organisatie verder brengt. Een showroom vol verhalen, wij vertellen u ze graag! Dankzij onze brede collectie zijn wij in staat een inrichting op maat en binnen elk budget te realiseren. Dat doen we niet alleen voor grote ondernemingen, ook het mkb, de kleine ondernemer en particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook onze “binnenkomer” en neem alvast een digitaal kijkje in onze showroom.

Showroom