ASA-600x300

!pet projectinrichters staat voor het creëren en inrichten van een inspirerende en gezonde werkomgeving. In dat kader is er een bijzonder interessante ontwikkeling op gebied van gezond werken.
Een goede werkplekuitrusting ter ondersteuning van het dagelijkse (vaak zittende) werk is een basisvoorwaarde voor een gezonde werkomgeving. Het is echter ook van groot belang om ook regelmatig te bewegen, even weg van de werkplek om bijvoorbeeld contact te zoeken met collega’s of een rondje te wandelen. Een actieve werkstijl bevordert de concentratie en productiviteit.

!pet projectinrichters biedt met de BMA Smart Active een innovatieve interactieve bureaustoel, voorzien van Smart Technologie, welke directe feedback geeft op het zitgedrag. Uiteraard met de dynamische ondersteuning die hoort bij de BMA Axia. Door de bureaustoel te koppelen aan de (gratis) Axia Smart Active App op de smartphone krijgt de gebruiker, door interactieve feedback, een persoonlijke zitcoach! De app geeft je ook leuke en praktische adviezen voor een actievere werkstijl.

Wij kunnen ons voorstellen dat deze ontwikkeling bijzonder interessant is voor uw organisatie. Graag vrijblijvend een proefexemplaar ontvangen? Wij horen het graag!