!pet biedt een verantwoord productenpakket aan de markt en wil daar waar nodig de markt bijstaan met nieuwe ontwikkelingen. Er zijn veel milieuvriendelijke producten in de collectie opgenomen. De materialen hiervoor kunnen worden hergebruikt, zijn gerecycled of ontworpen volgens het cradle-to-cradle principe.
Ten aanzien van het terugnemen van restmateriaal en overtollig meubilair voert !pet een actief beleid. Van de klant retour ontvangen goederen zullen óf verantwoord worden hergebruikt óf verantwoord worden ontmanteld en afgevoerd.

Doeltreffend

Mensen staan in relatie tot hun omgeving. Veiligheid, gezondheid, comfort en het doeltreffend functioneren van mensen worden bevorderd door meubilair dat ergonomisch verantwoord is.

Normconform

Voor alle doelgroepen biedt !pet aansluitend meubilair. ARBO- en NEN-normeringen worden vanzelfsprekend in acht genomen.
!pet geeft advies over de juiste werkhouding, materialen/stoffering, rolstoeltoegankelijkheid, akoestiek, verlichting, beleving van de ruimte, gebruiksgemak etc.

Reversed logistics

Grote en middelgrote ondernemingen met meerdere locaties zijn altijd in beweging. Het anders en/of opnieuw inzetten van bestaand meubilair is hieraan inherent. Dit betekent dat meubilair niet altijd direct een nieuwe bestemming heeft. !pet kan uw organisatie met het reversed logistics programma daarbij ondersteunen. Het tijdelijk overtollig meubilair wordt opgehaald en opgeslagen in een van onze warehouses waar wij de voorraden voor u registreren. Via een online tool heeft u 24 uur per dag toegang tot uw voorraden en kunt u meubilair dat opnieuw moet worden ingezet afroepen.

Tweede kans!

!pet levert meubilair van hoge kwaliteit. Producten die niet alleen de grillen van veranderende trends doorstaan maar ook intensief gebruik kunnen weerstaan. Uiteraard zijn stoffen onderhevig aan slijtage, terwijl de stoel of bank zelf nog prima voldoet. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van herstofferen of professioneel reinigen. Door uw meubilair een tweede kans te geven bespaart u niet alleen op de kosten maar geeft u vorm aan duurzaam ondernemen.

Neem contact op voor ons Reversed Logistics programma (projectinrichting@petonline.nl)