Vacature accountmanager m/v

Ben je toe aan een nieuw avontuur en heb je de juiste drive dan zijn wij benieuwd naar je CV en je motivatie. Stuur deze dan vóór 11 juni a.s. per mail naar s.lenten@petonline.nl

!pet visuele communicatie helpt haar klanten succesvol te zijn. dat doen wij door het ontwikkelen, vormgeven en realiseren van uw idee. heeft u geen idee? kies !pet als gesprekspartner. Wij helpen u kijken door de ogen van uw klant. !pet visuele communicatie creëert boodschappen, beelden, sfeer en producten die communiceren met uw doelgroep. Wij zijn meesters in het creëren van de emotie die u bij uw klanten teweeg wilt brengen.

Onze klanten zijn onder meer zorg- en onderwijsinstellingen, overheden en retail in de meest brede zin van het woord. !pet visuele communicatie verzorgt onder andere restyling van panden en creëert fantastische woon- en werkomgevingen met maximale belevingswaarde. Maar ook realiseren wij advertenties, promotiecampagnes, presentaties en alle denkbare druk- en printwerk.

!pet visuele communicatie belooft haar klanten inspiratie, creativiteit, betrokkenheid en volledige ontzorging. Het is niet voor niets dat wij partner zijn van grote bedrijven en organisaties met een landelijke dekking. Maar ook lokaal en regionaal kan men rekenen op onze maximale inzet en aandacht.

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

ACCOUNTMANAGER m/v

Jij laat onze omzet groeien door nieuwe en bestaande klanten te bezoeken. Je ziet kansen en adviseert klanten met kennis en creativiteit. Je bent een commerciële pionier die ook koude acquisitie als een uitdaging ziet en je bent in staat op het juiste niveau te communiceren met potentiële opdrachtgevers. Je vindt voldoening in het succesvol werven van nieuwe klanten en opdrachten.

Wij verwachten bij serieuze interesse:

  • HBO werk- en denkniveau
  • flexibiliteit en een ondernemende instelling
  • klantgericht en resultaatgericht

Wij bieden jou een zeer veelzijdige, creatieve functie binnen een enthousiast team met volop mogelijkheden om jezelf te kunnen ontwikkelen. Er is een aangename en informele werksfeer, waarin een hoge mate van zelfstandigheid en initiatief tot vernieuwing zeer wordt gewaardeerd.

Ben je toe aan een nieuw avontuur en heb je de juiste drive dan zijn wij benieuwd naar je CV en je motivatie. Stuur deze dan vóór 11 juni a.s. per mail naar s.lenten@petonline.nl. Voor informatie of vragen kun je bij Simon Lenten terecht.