!pet officieel dopper waterfles verkooppunt

!pet officieel Dopper verkooppunt – de ideale waterfles.

!pet is officieel Dopper verkooppunt, de ideale waterfles! Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor ontwikkelde Dopper het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! Deze drinkflessen zijn een Nederlands ontwerp en worden klimaatneutraal geproduceerd, kan zo de vaatwasser in (tot 65 °C), je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken met een afwasborstel, is vrij van BPA (Bisphenol A) én draagt bij aan drinkwaterprojecten in Azië en Afrika.

In Nederland alleen al worden per dag meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee waar ze een plastic soep vormen. In deze soep drijft 100 miljard kilo plastic. In de vijf grote oceaangebieden waar dit afval zich concentreert zit 36 keer meer plastic dan plankton. Kun je het je voorstellen? En wist je dat er voor 1 plastic flesje water nog eens 1 liter water en een kwart liter olie nodig is?

De inhoud is iets minder dan een halve liter en heeft een uniek Nederlands design van Rinke van Remortel. Daar wil je graag mee gezien worden!

Waarom deze drinkflessen?

Je steunt drinkwaterprojecten van Simavi
Je verkleint de berg plastic afval
Jouw drinkmaatje is dol op heerlijk, Hollands kraanwater (met 0 kcal!)
Jouw duurzame drinkfles vul je vrijwel overal, gratis met de Dopper-App

Kortom, duurzaam, handig en mooi!

Dopper waterfles bestellen?

Dat kan via petdirect.nl of koop ze bij ons in de boekhandel.